• Det ægte og autentiske vietnamesisk køkken
    Det ægte og autentiske vietnamesisk køkken
    Bonjour Vietnam er stedet, hvor man på et af Københavns smukkeste spisesteder, kan nyde rigelige portioner af Vietnams anderledes, skønne og friske køkken til priser, som alle kan være med på.
  • Most beautiful restaurants in Copenhagen
    Most beautiful restaurants in Copenhagen
    According to our customers`s reviews, Bonjour Vietnam is a one of the most beautiful restaurants in Copenhagen!
  • Besøg os
    Besøg os
    Restaurant Bonjour Vietnam Café og Restaurant, ligger i Teaterarkaden(Vesterbrogade 44, 1620 København V) på Vesterbro i lokalerne, hvor det tidligere sportscenter, Multisport, lå.

 

 

 

SELSKABS MENUER

Teater Menu (M1)

Forret - Vælg i mellem:


A - Ph - oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret.  Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med friske krydderurter, lime, sauce og bønnespirer.


B - Ch
giò - stegte forsårruller
Vietnamesisk stegte forårsruller; Hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske
Bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.


C - Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg.


Hovedret - Vælg imellem:


E - G
i bò - oksekødsalat
Autentisk vietnamesisk salat med med rosastegt oksefilet, lotus, grøn mango, papaya, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, peanuts og sesamfrø.
Kan serveres med chili efter dit eget ønske.


F - Bò bít t
ết - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken


Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,
som man gør det i Viet Nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,
med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.


Serveres med jasminris som tilbehør


G - Ch
Hanoi - grillet havaborre på støbejerns tallerken
Lokal fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat og rispandekage.


Dessert - Vælg imellem:


H - Trái cây sa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - Chocolate nhi
t đi
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - Kem trái cây
Is med torvets friske frugter.


249

Indokina menu (M2)


Forret
Tre vietnamesiske lækker fingermad:


Gi cun
Vietnamesisk frisk forsårruller: tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer,
risnudler og friske koriander svøbt i en frisk rispandekage.


Ch
giò
Vietnamesisk forsårruller: hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske
Bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.


Ca chiên xù
Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet
sød chilisauce.

Hovedret (Væg imellem)


Gi cá hi
Salat med råmarineret laks, grøntsager i en dressing af vineddike, citron og peanuts og garneret med, sesamfrø
(Serveres med risnudler)


V
t quay ngũ sc
Sprød stegt and tilberedt med årstidens friske grøntsager.
(Serveres med ris som tilbehør)


Bò bít t
ết (Steak af kalvefilet)
Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,
som man gør det i Viet Nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,
med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.


Dessert- Vælg imellem:


H - Trái cây sa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - Chocolate nhi
t đi
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - Kem trái cây
Is med torvets friske frugter.


Kr. 259,-


Det vidunderlige friske vietnamsiske køkken (M3)

Forret


Tht bò cun táo (friske rulle med oksefilet)
Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.


Hovedret - Vælg imellem:


Gi cá ng (Tunfisksalat)
Frisk salat med råmarineret laks i en dressing af vineddike, citron og peanuts og garneret med, sesamfrø.,


Bún ch
giò
(Salat med finnudler og stegte forsårruller)
Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.
Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø
og finthakkede peanuts ovenpå.


Dessert- Vælg imellem:


Trái cây sa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
Bánh sôcôla kèm trái cây
Hjemmelavet chokoladekage med frisk frugt
Kem trái cây
Torvets friske frugter med is
Kr. 259,-


Vores Nordvietnamesiske specialiteter (M4)


Forret- Vælg imellem:


Gi cun (Friske forsårruller)
Tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer, risnudler og friske koriander svøbt i en frisk rispandekage.


Ph
(Oksekødsuppe med risnudler)
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet, der efter ønske kan serveres rosa eller gennemstegt. Serveres med friske krydderurter og bønnespirer.


Salat - Vælg imellem:


Gi gà (Kyllingsalat)
Salat med årstidens grøntsager og saftigt kyllingebryst i en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø.


G
i cá hi (Laksesalat)
Salat med råmarineret laks, årstidens grøntsager i en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø


Hovedret- Vælg imellem:


Bò né (Kalvefiler stykker på støbejerns tallerken)


Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som
man gør det i Viet Nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,
med stegt æggeblomme, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.
Hvis du ikke ønsker stegt æggeblomme, kan du bare sige til.


Bò xào rau (Oksefilet med grøntsager)
Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens friske grøntsager.


Gà xào rau (Kylling med grøntsager)
Stegte kyllingestykker med årstidens friske sprøde grøntsager
(Alle retter serveres med ris som tilbehør)


Dessert- Vælg imellem:
H - Trái cây sa chua
Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - Chocolate nhi
t đi
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - Kem trái cây
Is med torvets friske frugter.
Kr.299,-


Mekong menu (M5)
(Hvis I vælge denne menu, vil vi helst lave til jeres allesammen)


Forret:


Hotpot
Hot pot er en ret, hvor man har en stor stålgryde fyldt med simrende hjemmelavet vietnamesisk boullion på midten af ​​spisebordet, som man selv tilbereder maden i. Det omfatter helt tynde skiver oksefiletogmasser af frisk grønt; enoki svampe, hvide champignon, vietnamesiske sorte skovsvampe, peberfrugt, frisk bambus, sugarsnaps, glaskål, lotus, hvidkål, kinakål, brocoli, kinaradise, tomat, gulerod, bønnespirer, glasnudler, vermicelli risnudler, flade risnudler, der lægges i gryden med den simrende boullion, hvorved maden på denne måde tilberedes ved bordet.

Mellemret
Wrap & Roll


1. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.


2.   De hjemmelavede vietnamesiske forårsruller er lavet af en fars af hakket kylling med skovøresvampe, løg, hvidløg og krydderier, der svøbes i en papirstynd rispandekage og dernæst steges sprøde og lækre.


3. Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer,  peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir. 




Hovedret


Bò bít t
ết
Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,  som man gør det i Viet Nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejernstallerken, med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. (Serveres med vietnamesisk ris)


Dessert:
Bánh sôcôla, kem
Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter og is


Pris: 329kr/ pers