• Det ægte og autentiske vietnamesisk køkken
  Det ægte og autentiske vietnamesisk køkken
  Bonjour Vietnam er stedet, hvor man på et af Københavns smukkeste spisesteder, kan nyde rigelige portioner af Vietnams anderledes, skønne og friske køkken til priser, som alle kan være med på.
 • Most beautiful restaurants in Copenhagen
  Most beautiful restaurants in Copenhagen
  According to our customers`s reviews, Bonjour Vietnam is a one of the most beautiful restaurants in Copenhagen!
 • Besøg os
  Besøg os
  Restaurant Bonjour Vietnam Café og Restaurant, ligger i Teaterarkaden(Vesterbrogade 44, 1620 København V) på Vesterbro i lokalerne, hvor det tidligere sportscenter, Multisport, lå.

 

 

 

BORDRESERVATION


We have 80 seats in the restaurant but only 45 seats can be reserved online (we keep also the tables for customers who book via telefone or just walk - in from the street). Therefore if you would like to book a table but it is appeared as there is no available table on our online-booking, or you would like to book for a group of more than 8 people, please call us +45 53536797 or send an email to bonjour.cph@gmail.com. You can also just simply fill out the reservation form below.

Besøg Bonjour Vietnam. Her er alle velkommen – med eller uden reservation af bord.
I vores online bookingsystem, har vi kun oprettet 45 pladser, men vi har faktisk plads til 80 gæster i restauranten (fordi vi holder også borde til gæster som reserverer på telefon eller bare walk-in fra gade).
Hvis du derfor ikke kan se et ledig bord i det tidsrum, du ønsker at komme, kan der alligevel godt være ledige borde, så ring venligst eller skriv en sms på telefon 53536797 eller send en e-mail, så prøver vi at finde en løsning.
Husk at oplyse, hvis du har en kupon eller et gavekort.
Husk at tjekke din e-mail indbakke for en bordbekræftelse, så er du sikker på, at reservationen er gået igennem!

Skal I noget bagefter?

Hvis I skal i teatret, biografen, til koncert eller andre arrangementer, så giv os lige en besked, om hvornår I skal gå fra Bonjour Vietnam. Det gør det nemmere for os at give jer en god oplevelse, og samtidig sikre, at I når frem til jeres arrangement i tide.

Skal du i Det Ny Teater?


Vi ligger kun 10 meter fra Det Ny Teater, så I behøver ikke at beregne nogen transport tid, hvis I skal se en forestilling her. Teatret ser dog gerne, at man møder op en halv time før forestillingen starter, så alle kan nå at finde deres plads. Hvis I skal i Det Ny Teater, har I derfor bordet indtil en halv time før forestillingen begynder, med mindre andet er aftalt
Hvis I skal se en forestilling fredag eller lørdag, anbefaler vi, på grund af stor travlhed disse aftener, at I helst kommer mellem kl.17.00 og 17.30, dog aller senest kl.18.00, så I kan nå at spise jeres mad i fred og ro uden stress.

Vil du besøge os fredag eller lørdag aften?

Fredag eller lørdag aften? Fredag og lørdag er der normalt stor travlhed ved 19-tiden. Reservationer før kl.1815 eller fra kl.19.30 ville passe os bedst. Men der kan dog være undtagelser, og det kan variere fra uge til uge. Ring da venligst eller eller send os en e-mail (bonjour.cph@gmail.com), hvis du alligevel ønsker at reservere et bord omkring kl.19.00/1915. Så skal vi nok finde ud af det.

Husk, ved reservation til samme dag!

Bordreservation til samme dag/aften, desværre ikke kan bestilles online eller på e-mail. Ring i stedet på 53536797 og reservér bord. Bordbestilling kan selvfølgelig altid foretages på telefon/ SMS mandag-søndag fra 10-22.

Bemærk venligst!


At vi hos Bonjour Vietnam, i weekenden, er nødt til at sælge vores borde to gange på en aften. Så med mindre vi aftaler noget andet, skal du regne med, at for borde reserveret mellem 17.00 og 19.45, er der andre sultne gæster, som har brug for jeres bord efter to timer. Hvis du ankommer efter 20.00, har du bordet resten af aftenen. Hvis I ønsker I at sidde længere, så oplys det venligst, når I reserverer bordet, eller skriv til os via nedenstående formular eller email: bonjour.cph@gmail.com, så skal vi nok finde ud af det.

Book selskab

Herunder kan du bestille bord til grupper på op til 8 personer. Er I mere end 8 personer, eller ønsker du at afholde et større arrangement, betragtes I som et selskab, og I bedes kontakte os pr mail (bonjour.cph@gmail.com) eller tlf: 53536797
Bemærk venligst, at hvis I er en større gruppe, vil vi meget gerne have jeres tilbagemelding om det endelig antal personer, så kan vi planlægge indkøb og personale efter det.
Da vi meget gerne vil give en god service til alle vores gæster, er der kun én samlet afregning pr. selskab - det tager lang tid for tjenerne at afregne ad mange omgange, og dette skaber ventetid for andre gæster. Men kan eventuelt bede deltagerne om at tage lige penge med hjemmefra eller eventuelt benytte Mobile Pay, til at afregne i mellem jer selv, det gør, at det hele glider lidt nemmere, så på forhånd mange tak for det.

AFBESTILLING

Ved afbestilling af bord foretages dette på bonjour.cph@gmail.com eller tlf: 53536797, meget gerne så tidligt som muligt, så vi kan nå at sælge jeres bord igen. På forhånd tak.

Har du spørgsmål til bordreservationer, er du altid velkommen til at ringe eller sende en email til os på bonjour.cph@gmail.com Vi glæder os til at se dig og dine gæster hos Bonjour Vietnam

If you would like to book a table but it is appeared as there is no available table on our online-booking, or you would like to book for a group of more than 8 people, please call us or use this form instead.
I vores online bookingsystem, har vi kun oprettet 60 pladser, men vi har faktisk plads til 80 gæster i restauranten. Hvis du derfor ikke kan se et ledig bord i det tidsrum, du ønsker at komme, kan der alligevel godt være ledige borde, så ring venligst eller skriv en sms på telefon 53536797 så prøver vi at finde en løsning. I kan også skrive til os via nedenstående formular eller email: bonjour.cph@gmail.com

Udfyld venligst felterne markeret med * / Please fill up the the fields marked with *