• Det ægte og autentiske vietnamesisk køkken
    Det ægte og autentiske vietnamesisk køkken
    Bonjour Vietnam er stedet, hvor man på et af Københavns smukkeste spisesteder, kan nyde rigelige portioner af Vietnams anderledes, skønne og friske køkken til priser, som alle kan være med på.
  • Most beautiful restaurants in Copenhagen
    Most beautiful restaurants in Copenhagen
    According to our customers`s reviews, Bonjour Vietnam is a one of the most beautiful restaurants in Copenhagen!
  • Besøg os
    Besøg os
    Restaurant Bonjour Vietnam Café og Restaurant, ligger i Teaterarkaden(Vesterbrogade 44, 1620 København V) på Vesterbro i lokalerne, hvor det tidligere sportscenter, Multisport, lå.

 

 

 

ANMELDELSER

 

 

Anmeldelser/ Reviews

 

 


Læs mere om Bonjourvietnams anmeldelser, kigge med på www.aok.dk, www.mangospot.dk, www.tripadviser.com...

Read more reviews about Bonjour Vietnam, please check www.aok.dk, www.mangospot.dk, www.tripadviser.com,etc...


Anmeldelse af Politiken d.16 Nov 2012

Livlig vietnameser laver veltillavede retter til enhver sparegris

Maden imponerer og priserne er i bund hos Bonjour Vietnam på Vesterbro.

AF Helle Brønnum Carlsen

Det fik vi

Vi spiste Sprøde stegte forårsruller med kylling, kolde sommerruller med tun, krydret suppe, fiskepande og byg selv-pandekager, varm støbejernsplade med stegt marineret kalvekød og grønt, lotussalat.

Vi drak Et glas gewürztraminer og to glas Chateu Neuf du Pape

Vi betalte 765 kr.

Den billige En hovedret og en øl ca. 150 kr.

I passagen ved Det Ny Teater ligger Little Vietnam.

Intet mindre end tre af byens bedste vietnamesiske restauranter tilbyder teatergæster og andet godtfolk at nyde gavn af et af Asiens skønneste køkkener, der ubetinget er det friskeste af dem.

Nyest i denne forsamling er Bonjour Vietnam, der drives af et dansk-vietnamesisk ægtepar, og i det store rum med glasrude mod hele køkkenregionen kan man følge med i, hvorledes den vietnamesiske del af ejerskabet, på systematisk og legende let måde fremtryller velsmagende gedigen vietnamesisk mad under kyndig ledelse af svigermoder, der har en fortid som kok på et af Hanois bedste hoteller.

Passende hektisk stemning

Ankomsten var som at ankomme til en vietnamesisk hovedbanegård. Et større og pyntet halloweenselskab fyldte en væsentlig del af restauranten, der i øvrigt var stuvende fuld.

Vi fik fluks skænket et glas vin, så ventetiden ikke skulle virke unødig, da vi nu havde bestilt bord.

Ret beset var den folkelige stemning meget passende til et vietnamesisk gæstebud, så vi lod lyden blive en del af oplevelsen og blev i øvrigt hurtigt bænket og kunne kaste os over menukortet.


Dejlig pølsesuppe

Det er en kraftig oksesuppe med flade risnudler og skiver af en særlig cervelat-lignende pølse, der vist er en fortælling om fransk overklasses påvirkning af suppekulturen.

Den serveres som så ofte i Vietnam med frisk mynte og frisk koriander og forskellige chilisovser, og den smagte rigtig dejligt og fyldigt godt krydret med chili.

Friskhed i rullen

Desuden fik vi en cá ngu cuôn diêp, der er en meget vellykket fortolkning af de klassiske sommerruller.

Rå tunfilet rullet i sesamfrø og frisk mynte, holdt sammen af sennepsblade og formgivet med et håndværk, jeg ikke ville påtage mig at efterligne med små enorki-svampe på toppen.

Utrolig friske, smagfulde og serveret med en helt normal chili- og ingefærsovs, der bare lige smagte en tand bedre end gennemsnittet. Vietnamesisk køkken er så unikt, fordi det bruger rå grøntsager i en grad som ingen andre

 

 

Flyvende ruller

Blandt de varme ruller valgte vi en chÀ giò, der er hakket kyllingekød, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer i en risdej, der var stegt sprød, som jeg sjældent har fået det.

Luftigt og let, smagfuld og krydret, ikke alt for fedtet af stegeolien og serveret med endnu en hjemmelavet dyppelse, den klassiske dyppelse, der er sødet riseddike med krydderier. Rullerne ligefrem fløj ind i munden.

Vi var blevet anbefalet en gewurztraminer fra Turkcheim i Alsace – en god hverdagsvin – og jeg gjorde, som jeg blev anbefalet, men ville nok have foretrukket en Riesling eller en af de gode Hanoi-øl, der også var. Nå, det var mit eget valg.

Traditionelt. I Hanoi serverer man gerne retterne på sydende støbejernspander, bl.a. Bò né med kalvefilet marineret i hvidløg og ingefær. Foto: Peter Hove Olesen

Udsøgt oksekødssalat


Vietnamesisk køkken er så unikt, fordi det bruger rå grøntsager i en grad som ingen andre.

Deres grønne mango- og papayasalater er værd at rejse langt efter og en god lakmusprøve for et spisesteds kvaliteter.

Vi valgte på anbefaling oksesalaten med grøn mango, lotus og grøntsager i en sursødlig dressing, der understregede, at det er værd at komme her.

 


Pandekagerulning kræver øvelse


Også hovedretterne var fremragende. Vi snuppede bò né og chÀ cá ha noi. Sydende støbejernspander med henholdsvis kalvefilet og marineret havbars.

Som tilbehør fik vi tynde rispandekager, der skal opblødes og herpå lægges en blanding af kogte risnudler, jordnødder, krydderurter en masse, ingefær og safran.

Til sidst lægger man stykker af stegt havbars på sammen med lidt friske krydderurter og ruller til en næsten transparent fin rulle.

Det kræver øvelse, og Quynh kommer rundt med små hygiejniske handsker og viser, hvordan man gør.

Vi forlod restauranten trimlende mætte med en regning for 6 retter på 736 kr. Når pris, kvalitet, måltid og rammer holdes sammen, bliver det 4 gode huer, der klart bæres højest af den gedigne gastronomiske kvalitet i alle de klassiske retter.

 

Af Helle Winge

 


Sublim madoplevelse


Vi besøgte d. 07.05. Bonjour Vietnam. Efter ca. 10 minutters ventetid blev vi anvist et bord. Fint nok.

Vi bestilte forskellige retter fra åbningstilbuddet, og alt hvad der blev serveret var ubeskriveligt lækkert.

 

Vi blev inden vi bestilte maden informeret om, at der kunne forekomme ventetid mellem retterne. Ventetiden viste sig dog at være absolut acceptabel. En 4-retters menu skal jo ikke sluges på en time.


Betjeningen fandt vi utrolig venlig og imødekommende.


Alt i alt en dejlig oplevelse, som vi ser frem til at gentage.


Vi siger: Tak Bonjour Vietnam. På gensyn

Af Ravnemor

 


Jeg besøgte Bonjour Vietnam da de åbnede for et par uger siden, og hånden på hjertet, så var det en lidt rodet betjening vi fik denne aften. Men da maden var et fund til prisen, havde vi sat os for at prøve igen, når alle nerver var faldet til efter åbningsaftenen.

Det blev så i går, tirsdag, hvor vi forsøgte os igen.
Maden er stadig i særklasse den bedste ægte vietnamesiske mad jeg har prøvet, og så har jeg endda været i Vietnam, et par gange. Lokalerne er en fryd for øjet, og minsandten om betjeningen ikke også er ved at være der, hvis man ikke tager de helt små peditesse briller på.


Stedet er nyt, og jeg synes de to søde værtsfolk, som vist nok ejer stedet, allerede er gået 95% af vejen, hvilket i min optik er langt, for jeg har besøgt mange steder, der har været åbent længe, herunder en meget stor konkurrent på modsatte side af gade, som endnu ikke har nået 50% mærket.

 

En stor anbefaling herfra.

Ravnemor

 

Af Franzen

 

Phó dælen da, hvor de kan lave mad!

 


Jeg har som forhenværende Danida medarbejder været udstationeret i Vietnam i næsten 2 år, og har rejst det meste af det næsten 2000 km lange land tyndt.
Både i tjenesteligt og privat medfør, vil jeg mene at vi fik spist os igennem det meste af Vietnam, hvor jeg især var meget glad for det nordvietnamesiske køkken, der for mig virkede som det mest originale, selvom der bestemt også var retter vi syntes om fra andre steder i landet, ikke mindst fra området omkring Hué og Da Nang.


Bonjour Vietnams køkken er helt klart mest inspireret af nord, og køkkenchefen må enten stamme herfra eller være uddannet i Hanoi, der ligger i nord, da hendes mad netop har den `nerve`, som man finder deroppe, hvilket i sig selv er et plus i min karakterbog.

Når man går på en vietnamesisk restaurant for første gang, er der nogle ting man efter min opfattelse altid bør smage, , og de er Phó, flade risnudler i oksekødsuppe med kanel, hvori der er lagt stykker af oksefilet, Goi Cuon som normalt er fine risnudler med hakkede rejer og koriander, som der er rullet en rispandekage omkring og endelig Bun Cha Gio, de kareteristiske friturestegte vietnamesiske forårsruller, der intet har at gøre med deres kinesiske pandant, der ofte indeholder alt muligt andet end kød.

De vietnamesiske forårsruller er nemlig hovedsageligt lavet af hakket kød med krydderurter og af og til svampe, der hakkes med i farsen, hvorefter der rulles en tynd rispande omkring, og som herefter steges i olie. Dette er det nærmeste man komme på egenlige national retter i det vietnamesiske køkken.

 

Vi bestilte derfor netop disse tre retter for at teste køkkenet, sammen med den mere sjældne egnsret med fisk fra Hanoi, Cha Ca Han oi og en ret vi ikke havde set på et vietnamesisk menukort før, Bo Né, eller en vietnamesisk steak. Til forret valgte vi også en anden type rulle med lynstegt tun, med et sennepsblad viklet omkring.

Fem minutter efter vi havde bestilt fik vi vores varme Pho med oksefilet. Suppen var helt klar, som den skal være efter vietnamesisk tradition, men smækfyldt med smag af både okseben og kanel. Der er muligt, at jeg har fået den ligeså god en enkelt gang eller to i Vietnam, men denne nudelret, som vi fik den hos Bonjour Vietnam er absolut noget af det bedste vi har smagt uden for Vietnam, i hvert fald i Danmark. Skribenten neden for, der hævder at hans smagte af vand må simpelthen enten have været meget uheldig og ved en fejl have en skålfuld varmt vand, hvis man da tror på, at det kan ske eller være fuld af løgn.

Begge vore Phó var noget af det mest smagfulde vi længe har fået. Jeg vover endda pelsen og vil påstå, at retten i sin helhed, som vi fik den serveret, er bedre end i Vietnam, fordi vores kød her i Danmark er langt bedre end kødet man bruger i Vietnam, som ofte kommer fra Vandbøfler, der har arbejder hårdt hele deres liv.

 

 

Herefter kom vores mellemretter, Goi Cuon og Bun Cha Gio samt rulle med lynstegt tun.

Vores Cha Gio var også lige i øjet, med den supertynde sprødstegte rispandekage viklet om den smagfulde kødfars med krydderurter. En ret, som her virkelig kom til sin ret, både hvad angik udseende og smag, no complaints!

vores Goi Cuon med rejer og rulle med Lynstegt tun var bestemt også et lækkert og ikke mindst et smukt indslag i vores måltid. I disse helt frisk ruller kommer korianderne og de øvrige krydderurter virkelig til deres ret. Skulle jeg komme med en enkelt lille anke her, måtte man godt lave tunrullerne med lidt mindre salat og lidt mere fisk.

Jeg tror faktisk, at man har valgt denne fremgangsmåde, for at vise hvor flotte disse ruller kan laves, men jeg ville personligt gerne have haft lidt mere tun i rullerne. Dippen eller sovsen hertil, var en hjemmelavet af slagsen, som klædte begge ruller rigtig godt med sin fine og rene smag.

Endelig fik vi to hovedretter, og her må jeg give en anden skriver ret i, at det ville have været helt perfekt, hvis man havde nået at rydde bordet helt, før disse to retter kom på bordet. Jeg synes nu kun det var en mindre skønhedsfejl, for maden kom hurtigt efter vi var færdige med mellemretterne, og de var lynende varme begge to.


Både fisk og steak blev serveret på tallerkner af støbejern, og var jeg har faktisk aldrig set dem serveret på denne måde i Vietnam, men smagen af Vietnam var uomtvistelig.


Fisken var utrolig velsmagende og kunne efter værtindens instruktion rulles i rispandekage, med forskellige slags krydderurter, mn vi valgte nu at spise den direkte fra støbejernstallerkenen, og det blev den bestemt ikke ringere af. Jeg kan varmt anbefale denne ret, hvis man kan lide fisk, den er noget helt specielt, og er virkelig lækker.


Bo Né, eller vietnamesisk steak, lyder, når man læser menukortet, som noget man kender. Steak med bløde løg og spejlæg! Men nej, denne ret, der som nævnt også kom på en tallerken af støbejern, var stegt til perfektion og oksefileten, der var krydret med en blanding af typiske vietnamesiske krydderier, var også en himmerigsmundfuld, som jeg selv, der ikke er udpræget kødelsker, dårligt kunne holde pindene fra. Jeg havde nemlig selv valgt fisken.


Til maden drak vi en flaske Gewürtztraminer fra Alsace, som værten havde foreslået, og den passede glimrende til vores for og mellemretter, og til hovedretten to Kronenbourg øl fra fad.


Alt i alt måtte vi slippe 620 kroner, hvilket nærmest må betragtes som latterligt billigt for dette kæmpemåltid. Som nævnt var der et par småting, der kunne gøres bedre, bla. afrydning, men for disse skønhedsfejl kan jeg kun række 1/2 stjerne i oplevelsesrækken, så jeg er nødt til at runde op til seks stjerner.
Fortsæt venligst den gode gænge, Bonjour Vietnam!

 

Af Jacobs café

 

Et rigtigt godt førstegangsindtryk


Vi kom forbi Bonjour Vietnam fredag aften lidt over ni, uden at have bestilt bord. Der var stadig en del gæster, og flere borde var endnu ikke afryddet, så man kunne se, der havde været travt denne aften.

 


En ung pige kom hen til os og spurgte om vi kunne tænke os at spise. Og skønt vi egentlig ville vi have været inde på en naborestaurant, sagde vi ja tak, da det faktisk så ud til at være et rart sted, og der duftede dejligt.

Vi bor i samme gade, og kunne ikke genkende de fitnesslokaler, som tidligere har ligget på adressen, og det ser ud til, at restauratøren har brugt en hel del penge på at lave lokalerne om til spisested, for stedet er fulstændig ændret, men i en rigtig positiv retning må man sige.


Vi bestilte bare to hovedretter, som allerede kom efter et par minutter, sammen med vores to iskolde fadøl. Der var tale om to rigtigt velsmagende fiskeretter på støbejernstallerkner, der stadig spruttede, da vi fik dem serveret. En yndig pige i et smukt vietnamesisk antræk viste os, hvordan vi forvandlede de meget varme stykker fisk til smukke vietnamesiske ruller fyldt med grønt, risnudler og lækker fisk, som det var en fornøjelse at nyde udenfor i denne lune aften. Foruden vores fadøl, drak vi et glas iskold chablis, som klædte fisken fortræffeligt.


Vi kommer igen, og smager på et par af de andre ting på menukortet. Priserne er i hvert fald uhyre rimelige, og de knap 400 gode danske kroner vi betalte for maden, to fadøl og to store glas hvidvin, ville vi helt sikkert ikke være sluppet med på det sted vi var på vej hen til.


De seks stjerner må vente til vi har prøvet lidt mere på menukortet.
Carlsen


 

Af Rina

 

Held i uheld, midt i et skybrud

 


Ovenpå den enorme skylle trængte vi til noget varmt, så vi bestilte alle sammen Pho suppe, to med kylling og to med oksefilet. De blev serveret dampende varme, og var en fryd for både vore øjne og smagsløg.


Bagefter havde vi valgt at dele nogle forretter i stedet for hovedret. Vi valgte de friske lakseruller og tunruller, som jeg ikke husker navnene på, goi cuon med tiger rejer og de stegte rejeboller. Små himmerigsmundfulde, som vi aldrig har smagt tilsvarende på andre vietnamesiske restauranter i København.


Vi sluttede af med to cafe latte og to gange grøn te der blev serveret i en glaskande, hvor man kunne se te’en blomstre, efter der var blevet lagt en lille rund kugle af sammenbunden te ned i kanden. En fin afslutning på et fint lille måltid.


Vi giver alle seks stjerner, selvom vi måske var lidt vel påvirkede af personalets store indsats for at få sat os og andre gæster sat ned på trods af regnvejrskaos overalt.

Vi kommer igen, også når det er blevet tørvejr, og kan bestemt anbefale stedet, der i øvrigt også er rigtig hyggeligt.

 

 

Af Anna Krag

 

En rigtig fin oplevelse.

 

Vi besøgte Bonjour Vietnam efter vi havde været i biografen og havde lyst til lidt let mad. Ud over Rio Bravo, burgere og smørrebrød, byder København jo ikke på meget efter kl.22, så vi var ret glade da vi fandt ud af at køkkenet stadig var åbent her. Der så smadder hyggeligt ud, med lys på bordene, og en markise der gjorde stemningen lidt fransk.
Den meget behagelig tjener tog straks vores bestilling, og vi fik vores mad, to stærkt krydrede nudelsupper og lidt forskellige vietnamesiske ruller, som jeg ikke husker navnene på, men alt sammen lavet meget smukt og originalt, ret langt fra den store madfabrik nede på Vesterbros torv.


Suppen var skøn og i nød hver en dråbe og hver en
nuddel, og jeg ved ikke hvad de har gjort ved kødet, men det smagte simpelthen så lækkert og var supermørt.
Rullerne var som skrevet ovenfor meget estetiske, og smagt herligt friske og lækre, og man fornemmede, at de var helt nylavede, og ikke som det oftest er tilfældet, hvor man nok laver rullerne noget tidligere på dagen.


Alt i alt en herlig afslutning på en god biograftur. vi kommer igen og kan kun give vores bedste anbefaling til Quynh.

 

Af Camille Vincent


Tak for en fantastisk madoplevelse i går! Det var virkelig udsøgt og delikat mad og meget venlig og professionel service. Vi kunne ikke have fejret min fødselsdag bedre!
:-)

Af Helene Nederskov


Tak for en super oplevelse i dag trods forvirring omkring salat og hovedret! I har stablet en helt fantastisk lille restaurant på benene og jeg er meget imponeret :)

Af AV

Excellent food and very good service.

 

We went there since the place we wanted to go to originally was packed, but Bonjour Vietnam turned out to be an very pleasant surprise. The food was easily the best I have had outside of Vietnam.

 


Vi nåede i ly af skybruddet på Vesterbro sidste lørdag hos Bonjour Vietnam. Jeg havde aldrig været på stedet før, og havde ikke bestilt bord, da besøget ikke var planlagt, og alle borde var besatte. Alligevel fik man på en eller anden måde hentet et bord og fire stole frem, fra et eller andet sted, og vi fik sat os ned. Fin gestus fra restaurantens personale.

Jeg alligevel pelsen og giver topkarakter til Bonjour Vietnam på baggrund af en fantastisk mad oplevelse vi havde i søndags.

 

“Tasty food - kind people”

Reviewed June 26, 2012

After having Bonjour Vietnam reccomended to us by a friend, we decided to invite the nearest family and friends for dinner for my husbands 30th birthday. Although we occupied most of the restaurant at one time, the food was delicious and all dishes served simultanously.

The food is the highlight! Crispy fresh vegetables, tasty spices... Just well-made food, and plenty of it at a very low cost (200 DKK for a three course meal).

Plus, the owners, Nicolai and his wife Quyhn were so nice during the evening and in setting the menu, just as we wanted it. Their kindness easily overweighs the lack of attention displayed by other members of the staff.

In a nut shell: This place is definently worth a visit! But do remember to book a table if you plan to go on a friday or saturday.

Visited June 2012

 

 

“Lette retter, men meget smagsfulde.”

Reviewed October 9, 2012

Med en reserveret indstilling til igen at prøve en asiatisk restaurant.
Alene på anbefaling fra en god veninde, gik ind i en særdeles fyldt retaurant (uden reservering). Fik et bord, lige der hvor alle skulle forbi ad en smal passage og pludselig....så var der serveret 1. ret. Hold da op et syn og sikken en smag, 2. ret, igen en oplevelse, let men med stor smag.
Gå derind, reserver først så I får et bedre bord, men er der ikke anden så....nyd maden.
Ahhhh.....det er et internationalt personale...så internationalt at det er svært at begå sig på dansk....men..gå derind.

Visited September 2012

 

“Shocking to find top quality Vietnamese food in Copenhagen.”

Reviewed September 3, 2012 via mobile

I live in Vancouver where we have a large vietnamese community and at least 100 good `Pho` restaurants. I have travelled to Copenhagen several times and find the restaurant scene to be somewhat challenging. Unless you want to spend 6000 kroners a night with Mario and Enzo at Era Ora . The best Italian restaurant in Copenhagen. Irhout a doubt.

Welcome to København!! You will not leave this restaurant unhappy.

 

Af Ellen Reimer

 

Supper super lækkert


Vi har været på Bonjour Vietnam to gange siden åbningen. Det har begge gange været en helt fantastisk oplevelse. Rigtig god og hurtig betjening og super super lækkert mad.

Vi fik bl.a. hot pot og det var helt perfekt. Også forretten med rå fisk - mums. Vi har spist en del asiatisk her på Vesterbro og har aldrig fået bedre. Kan helt klart anbefales. Vi har faktisk lige inviteret søn og svigerdatter med. De skulle også have denne absolut gode oplevelser.

 

 

Af Graver

 

 

 

Godt gået!

 

 

Vi besøgte Bonjour Vietnam for tredje gang i fredags, og havde som forretter bestilt ruller med lynstegt tunfisk og råmarineret laks og til hovedretter, havaborre og vietnamesisk steak. Maden var som de foregående gange helt sublim, og den vel nok i starten lidt kejtede, men altid høflige betjening, er nu også blevet velfungerende. Rigtig godt gået, Bonjour Vietnam!


Jeg føler mig helt tryg ved at anbefale stedet som et af de bedste, hvad angår værdi for pengene, og er bestemt et besøg værd, hvis man er til rigtig god mad til meget rimelige penge.

 

Af Søren Rasmussen

 

 

Min datter og svigersøn havde læst, at der var åbnet et nyt sted ved Det Ny Teater i København, der efter sigende, skulle være et rigtig godt sted at besøge, hvis man ville prøve vietnamesisk mad.


Vi var på en kort weekendvisit hos vores datter og svigersøn, idet vi kommer fra Bjerringbro og sjældent har tid til at besøge dem i København.
Vi har aldrig før prøvet vietnamesisk mad, da de vietnamesiske restauranter vi hidtil er stødt på, har virket lidt gammeldags kinesiske, med blåt og grønt plastik betræk på bænke og stole, og menukort der ofte lyder spændende men, hvor stedet lugter langt væk af friture,


Men min datter fik os overtalt, og helt ærligt fik min mand og jeg os i går aftes en overraskelse af de helt store. lokalerne hos Bonjour Vietnam er nok noget af det smukkeste vi har set i herhjemme. Smukke trægulve, et flot udsyn til køkkenet, lækre læderstole, superlækre toiletter og ikke mindst dekorationer på væggen, som er noget af det flotteste jeg nogensinde har set, og vi endte faktisk med at købe et af fadene, der hang på væggen.

Hvad angår maden, havde vi alle fire bestilt noget stedet kaldte `Wrap`n roll`, som den søde værtinde havde foreslået os. Menuen bestod af en oksekødssuppe med risnudler og rosa oksekød, der hed Pho, og efterfølgende fire slags vietnamesiske ruller, begge dele ad libitum, eller alt, hvad man kan spise til kun kr.169 pr. person, både suppen og rullerne var fantastisk smukt anrettet og smagte begge dele himmelsk, og overgik i mine øjne, hvad angår rullernes udseende og smag, de fleste japanske steder, hvor vi har fået maki ruller.

Hvorvidt dette er sædvanligt for vietnamesiske restauranter, skal jeg lade være usagt, da drt som sagt er første gang vi prøver denne mad.

hvad angår stedet, Bonjour Vietnam, kan jeg ikke sige meget andet end at stedet med dets smukke og uhyre velsmagende mad, og dets lækre indretning, har åbnet vores øjne for vietnamesisk mad i almindelighed og i særdeles grad dette sted.


Vi kommer helt sikkert igen, næste gang vi er i københavn., og kan kun anbefale andre at prøve stedet.

 

 

 

Af Charlotte Larsen

 



Jeg bookede bord på de positive anmeldelser på dette site, og fortrød ganske kort tid senere da jeg læste de negative.
Men valgte at give stedet en chance.


Velkomst: Iphone restaurateur klar med bord, ved hvem vi er. Super.


Lokalerne er virkelig flotte og superbrændbar kvinder i florlette akryltekstiler tager fat i det lækre køkken.
Værten fortæller pædagogisk om køkkenet og menukortet.
Han har hjertet med.


Vi bestiller og der går ikke lang tid (ca. 10 min) så er der 4 forretter klar. De smager sublimt.
Vi spørger efter fiskesauce som kommer med det samme.


Hovedret kommer samtidig, serveret af en ung tjener som er meget entusiastisk. Hun fremhæver den hjemmelavede soya som så glemmes da hovedretten serveres. Herregud den kommer da vi beder om den. Og den soya er himmelsk. Parfumeret, original og en symfoni der kvæler alle de kendte danske af slagsen. Fy, fy, skamme jer Kikoman.


Jeg ønsker dog på pernippensiden at det økologiske kan dokumenteres. Hvis I virkelig bruger øko svin kylling etc så vis det. Øko er et godt salgsargument, men hvis det bare er smart lir, så går det galt. Og så pas på med peanuts i salaten med oksekød og hvor meget i steger kødet.

Det var en smule tørt. Men hey, nu er vi ude på detaljens overdrev.
Retterne var meget smukke, smagen meget raffineret og vi kommer helt sikkert igen med venner og familie.

 

 

 

Af Cykelbanditten

 

 

...Superlækker mad i en fart


Vi havde reserveret bord til seks kl.19.30, og fik en fin vinduesplads til os allesammen. Vi valgte Bonjour Vietnams månedmenu med fire retter til kr.245, hvor der kan vælges mellem tre-fire retter under hver ret.

 


Vi skulle til koncert 21.00, og fortalte det tii tjeneren. Forretterne kom i løbet af fem minutter, og var rigtig lækre og velsmagende. Vores salater og hovedretter fulgte efter i et godt tempo og var for os allesammen, der ofte har spist vietnamesisk mad i kvarteret, en meget positiv overraskelse. Supergod værdi for vores hårdt pressede studie økonomier.


Vi kunne sagtens være blevet længere eller have spist langsommere, men som sagt havde vi et arrangement vi skulle videre til, og klokken halv ni var vi allerede på vej til koncert, supermætte og yderst tilfredse.


Og så lige til Le Le eller måske en af deres fedterøve, der vælge at skrive dårlige anmeldelser om sine konkurrenter. Jeres IQ må da være lavere end jeres trækprocent, hvis I tror man ikke let gennemskuer hvad I har gang i.


Og i øvrigt er I alt for dyre, og bestemt ikke særligt gode eller "trendy" for den sags skyld, og der er i hvert fald slet ikke den samme gode sammenhæng i mellem pris og kvalitet hos Le Le, som vi fandt i det måltid mad, jeg netop


Stedet taler for sig selv, så der er ingen tvivl om at vi kommer igen.

 

 

 

Af JT

 


Vi besøgte Bonjour Vietnam i denne weekend, og her er hvad vi oplevede:

Første indtryk: Superflotte lokaler!

 


Dernæst: Der var travlhed i restauranten – stort set alle borde var optaget. Tjeneren – som jeg antager var ejeren – havde meget travlt og lignede ved første øjekast én, der godt kunne bruge en tjener mere på gulvet. Vi fik anvist vores bord og fik efter ca. 5-10 minutter afgivet vores ordre. Vi fik hurtigt vores kolde vietnamesiske øl og ikke ret lang tid efter fik vi vores forretter. Altså meget fint!


Vi fik en pho-suppe, som var superlækker. Et kvarters tid efter vi var færdige med forretten, kom så hovedretten. Tidsmæssigt passede det meget fint. Her var der dog det problem, at man ikke havde fået ryddet af fra forretten, hvilket gav en lidt komisk situation – da vi måtte løfte vores ”forrets-service” for at tjeneren kunne sætte hovedretten på bordet, og herefter tage det brugte service med ud. Dette kunne vi i øvrigt se skete flere gange i restauranten, hvilket styrker pointen om, at der mangler en tjener på gulvet. En anden tanke kunne være, at restauranten jo kun er et par uger gammel, og at tingene lige skal køres ind. Og det er også helt ok.


Hovedretterne var ligeledes meget lækre – vi var begge meget tilfredse.
Vi var klar til at gå igen efter ca. halvanden time og havde fået serveret lækker mad til gode priser, og var godt tilfredse. Under vores besøg var der dog gæster, der forlod stedet i utilfredshed (uden at have bestilt) hvilket jeg tror kunne have været undgået med en tjener eller to mere på gulvet. På vej ud roste jeg tjeneren for maden, og han anerkendte at travlheden gjorde, at de havde behov for mere personale.

 

Af Rune Clausen

 

 

 

Som at være der igen!


Jeg besøgte Bonjour Vietnam i fredags, som er en af de få vietnamesiske restauranter, som jeg endnu ikke har prøvet. Jeg er ret glad for det vietnamesiske køkken, da dets lethed og elegance tiltaler mig, og i sammenligning med fx. Det japanske som det er i Danmark finder jeg det noget mere varieret.

 


Lokalet var fyldt til sidste stol denne fredag, men tjeneren kom hurtig over til os og vi bestilte fem menuer( vi var fem ved bordet) der for fire retter koster kr. 245. Jeg huske ikke alle retterne som vi valgte, men min kæreste og jeg valgte cuon(friske ruller), og Pho bo til forret, Goi ga og Goi ca hoi(salater med henholdsvis kylling og laks) som vores mellemret, cha ca Hanoi og Bun cha gio(grillet fisk og vietnamesiske forårsruller) til hovedret.


De friske ruller som er smukt skåret i skiver og vores Pho bo, er uden sammenligning det bedste af slagsen, som vi har fået i København, og bragte gode minder tilbage fra vores ferie i Vietnam.

De to salater, var let krydrede med henholdsvis kylling og marineret rå laks på toppen er i en klasse for sig, og får os med sikkerhed til at vende tilbage snarest muligt. De vietnamesiske krydderier og de friske rodfrugter er simpelthen en sublim smagsoplevelse. Vores fiskeret, cha ca og forårsruller var også et kapitel for sig. Meget originale og smagsfyldte retter, som varmt kan anbefales.


Hvad angår dessert er Asien normalt ikke stedet, hvor vi som europæere finder os godt tilpas, men vi fik alle fem husets hjemmelavede chokolade fondant med frisk frugt og lun vaniljecreme, som bestemt var en fin afslutning på et supermåltid.


Vi drak til maden husets hvide og røde vine, som var henholdsvis en sauvignon blanc og en cabernet sauvignon fra Sydafrika, som jeg synes var et rigtig godt valg, ikke mindst til prisen.
Regningen for fire retter til hver af os fem, inklusive vin og kaffe lød på knap kr. 1500.


Restauranten er utrolig hyggelig og pæn at se pæn at se på, stemningen er superfed, og maden i absolut topklasse.


Jeg giver 6 stjerner og anbefaler stedet varmt.

 

 

 

Af Jan Nymann

 

 

En af de helt gode oplevelser!


Vi havde bestilt bord til fire fredag aften og stedet var pakket. Da vi ankom, var der endnu ikke et bord ledigt, så vi blev bedt om at sidde ned ved et af de større borde, der var reserverede. Men tjeneren gav os lidt at drikke på husets regning, så vi besluttede os til at tage ventetiden med ro, og hyggesnakke lidt.

 


Efter 10 minutter fik vi vores eget bord, og vi fik bestlit vores mad. Den skepsis vi havde fra start af, blev i den grad gjort til skamme, og vi blev til gengæld gjort ovenud tilfredse.


Både betjening og maden på dette sted er i en klasse for sig, og når man oven i købet ser på det meget fornuftige prisleje, der hersker på stedet, hvor kun én enkelt hovedret koster over kr. 100, hvilket for den kvalitet, er der her tale om nærmest latterligt lave priser.


Vi har ofte spist på Lêlê, som jo også er en vietnamesisk restaurant, der er nabo til Bonjour Vietnam, og her har vi generelt også været ret tilfredse efter vores besøg, skønt prisniveauet her er steget en del siden man fik succes med stedet. Men her på Bonjour, er der simpelten tale om mad og ikke mindst betjening af en helt anden klasse, uden i øvrigt at tage det langt lavere prisniveau med i betragtning.


Stedet er bestemt et besøg værd, og vi kommer i hvert fald for at tjekke om kvaliteten holder til næste besøg.

 

Af Tpn

 

 

Super lækkert


Vi har i tidens løb besøgt flere vietnamesiske restauranter i København. Her har vi fået fornuftige måltider til rimelige priser.
Hos Bonjour Vietnam får man et fremragende måltid til rimelige priser. Råvarerne er førsteklasses, betjeningen er venlig og lokalerne indbydende.
Bonjour Vietnam kan anbefales på det varmeste.

 

 

Af Kitty Clifford

 

 


Særklasse


Min mand og jeg besøgte Bonjour Vietnam i går aftes for første gang og vi gik derfra igen 2 timer senere mere en tilfredse med oplevelsen.
Høflig og rettidig betjening. Dejlig atmosfære i restauranten. Meget rimeligt prisniveau. Og ikke mindst fantastisk velsmagende og veltilberedt mad. Vi fik retterne G?i cá h?i, G?i cu?n, Ph? bò og Bò xào x? ?t.

 

 

 

 

“Bonjour Vietnam- Copenhagen”

Reviewed May 1, 2012

This restaurant is well worth a visit. The food is fresh and very tasty, and the service is good. The prices is absolutely fair. It`s situated in the Vesterbro area near to the " Ny Teater", which is nice, if you want a relaxing meal before the theatre performance.

Visited April 2012

 

“Excellent vietnamese food”

Reviewed January 10, 2012

The restaurant is located in the Vesterbro area, which hosts a number of vietnamese and other restaurants. Bonjour Vietnam is one of my absolute favorites. While it is definitely a vietnamese restaurant, you do see influence from the french.
It is also surprisingly fair priced, compared to the nearby Le Le and other competitors.
Service is splendid. Outdoor seating in the summer!
I have visited the Bonjour Vietnam several times, and I am certainly coming back, and recommend others to do the same!

Visited December 2011